Anotace: napsáno když jsem ležel v posteli vedle dívky co miluji. je to skutečnost.
touha svírá mé tělo,
tvé tělo by chtělo,
bohužel není mi souzeno,
mé srdce je obroubeno.
obroubeno plotem jest,
v srdci cítím jen bolest.
bolest protože nemůže mít co chce,
nevím co po mě osud chce.