Žena
Anotace: „ Muž , který respektuje ženu, se od ní dočká pohrdání.“ William Blake
I když do tvého klínu,
jablko veškerého poznání,
ukládám pozvolna a pomalu,
vrací se mi jen chtíč a pohrdání.
Jemně, tak jak to máš ráda,
jazykem s tebou si hraji,
není to sen, buď klidná,
tak nádherná, prostě tě miluji.
Nemá cenu čekat další jednání,
noc se mění v hrozný den,
vždyť s tebou už nemá žádné stání,
zas, jako mnohokrát byl bych jen křen,
v podáván s párkem a nějakou hořčicí,
nemohu si pomoc, miluji tvůj klín…
Přečteno 508x
Tipy 9
Poslední tipující: Veru, Myrja, Bíša, Holis, igniss, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)