Opojená mysl
Anotace: Ať žijí naše úterky
Teplo dýcháš mi na záda,
víš, říkám to nerada,
ale hořím.
Tiše sténám, když se ruka tvá,
v moje místa citlivá,
noří.
Nevím, možná jsi zapomněl,
na naše dnešní splynutí těl,
či snad …
Nestačilo ti jedno odevzdání,
či fakt, že nejsem lehko k mání,
či ochutnat.
Přečteno 572x
Tipy 23
Poslední tipující: Martas1985, light.angel, Bíša, Kyle, TereZinka, cevert, Churry, Skywalker, WhiteSkull, saddova, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)