smrt
Smrt není s kosou silueta
co koncem léta zazvoní
u branky jako mormoni
smrt to je cimra ve třetim
s oknama s bílou vitráží
ve kterejch slunce odráží
střepy minulosti
Smrt to je vozejk s várnicí
a skřípot kabin výtahů
a anděl s bílou čepicí
kterej mi dává odvahu
smrt to je světlo zářivek
na chodbách s vůní lisolu
odlouplá šlupka s pomeranče
co v noci spadla ze stolu
smrt to je čirá kanila
a vlhký oči blízkých
vzpomínka jak chutná tequila
a neředěná whisky
smrt to je... pochopí
až bůh jak vzduch ho prostoupí...
Přečteno 435x
Tipy 16
Poslední tipující: Zasr. romantik, BArBArKO, Špáďa, Zpátky, ziriant, Rolnička, raďo, Agniezka, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)