Neusínej...
Hebká kůže
rychlý dech
vůně potu
na zádech
rozkoš šílí
slastně sílí
jsi tak roztomilý...
a krásný...
a můj...
Nepřestávej
ještě chvíli
v mokrých pohybech
Miláčku
láskou urousaný
něhou milovaný
neusínej
chci ještě
víš co...
trochu toho deště
co stříká
z mléčné dráhy
když jsi nahý
jen ve mě oděný
Přijmi
polibek od ženy
studu zbavený
neřestí zkalený
jsi bezbranný
a chutnáš mi...
Jsem sytá
nenasyta
A teď si už klidně spi...
Přečteno 795x
Tipy 31
Poslední tipující: Jin, simsa, Písklátko, Milásek, Rolnička, Werdysh, Bíša, strašidýlko-střapatý, bobi bobie, a_tao, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)