Anotace: Je to výzva všem ženám, které odmítají být matkami jenom proto, že nenalezli toho správného partnera.
Toto je téma na venerologické sympozium. Mech může být etiopatogenetickým činitelem. Díky, Patrizio, žes nastínil tuto otázku. Velmi poutavě uchopeno, bez kliček a demagogií. Brilantní řezy v duších těchto žen však zanechají hluboké jizvy.
15.08.2008 21:53:00 | oakbark
Asexualita je dnes dokázaná 4. kategorie sexuální
orientace, zvaná také sexuální anorexie. Má mnoho
příčin somatického i psychologického charakteru...
Zvýšit natalitu, snad, ale v dnešní době, to není
jednoduché...
Zvýšené životní náklady, ztráta zaměstnání, etc.
15.08.2008 15:20:00 | Bíša