Vášeň
Láska
blízkost
vyznání
Všechen můj strach zahání
Polibky
doteky
hlazení
Není to jen pouhé snění
Vášeň
touha
nenasytnost
Až je mi z toho trochu stydno
Tvé objetí
Perličky potu
Zrychlený dech
S úsměvem blaženým na našich rtech
Přečteno 964x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, enigman, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)