Sedmý prst milování
Dotkla se ho
svým sedmým prstem
- dnem odpočinku
Pod peřinou
podsada sojčího rozechvění
vítala oslavné ráno
Lehounké doteky
provoněly pot spánku
do vzrušeného dechu
***
Husí kůže šibalsky
předstírá prvotno známého,
ale stále nadpozemsky krásného
rituálu milování
Jeho pokora a něha
vyšívá svou zdrženlivostí
medové království
na vrcholcích ženských snů
*
Uvolněná a rozplynutá do vesmíru
sálá svatozáří milostné rosy
jen pro něj
Navždy
Navždy
studánkou muži svého srdce
*
Silnější
nad všechny svoje pozemské činy
vstupuje
do jejích vod
Orgasmus
slunce, vody a země
ve vzrušeném muži,
jež je zvolen
králem
ženského nebe
Navždy
Navždy
jeho dlaně budou chránit
oblaka siločar své ženy
***
Pečeť milování
- dva v jednom těle –
chumáčkově kvete úctou
a odevzdáním sebe sama
do náruče střapatých sedmikrásek
Přečteno 1128x
Tipy 61
Poslední tipující: Edith, ziriant, Lonely.girl, Jahudkka, Vacluvka, Churry, Špáďa, bobi bobie, pejrak, s.e.n, ...
Komentáře (19)
Komentujících (17)