Anotace: Smolný den.
Dnes jsem potkal šlapku,
bez kalhotek byla,
ohnula se kapku,
zadek vystrčila.
Tisícovku pouze,
za chviličku lásky,
nebraňte své touze,
jsem jak jiné krásky.
Viděla, že váhám,
ohnula se více,
mužům radost dávám,
nejsem podvodnice.
Štěstí mě dnes zradí,
běda, třikrát běda,
splátky prý ji vadí,
tak mi radši nedá.
Žádné dluhy :-D
Ještě bys od ní něco chytil, třeba chřipku ;-)
26.08.2008 16:15:00 | Chancer
:-D ty voe..ani zadarmo bych si do ni nesmocila..ehm, teda, kdybych byla chlap :-D
25.08.2008 20:16:00 | saddova