Pouť drzého nemravy
A tak prstík průzkumník od kotníku stoupá,
pomalu se sune, po kolínku bloumá,
po stehýnku bloudí, zevnitř, ba i zvenku,
zhlehka přitom studí, ale jen chvilenku,
za chvilku už pálí jako oheň svíce...
...dívka v stenech šeptá...
ještě trošku... více...
Přečteno 513x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, PatriceB, Asterix
Komentáře (2)
Komentujících (2)