Rada
Anotace: Nespěchej, chlapče.
Když ti děvče nechce dáti,
navrhuje celibát
Nesmíš se hned začít smáti,
zkus ji nejdřív zulíbat
Začni pěkně pomaloučku,
líbej jenom na rtíky
Zašeptá ti milý broučku,
rozepne si knoflíky
Od prsíček pokračuješ,
až ke klínu sestoupíš
Zbytečně se obviňuješ,
když do něj hned nevstoupíš
Přečteno 677x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, pavlis, Anewue, Ammazonic, Milásek, grázlík, sophia92, labuť, poustevník Jirka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)