Past
Anotace: Tak trošku z jiného soudku...
V prokletí orgasmu navždy chceš spát.
Tělo máš v ohni, však v srdci je chlad.
Mrazivým pohledem i lávu měníš v led.
Místo krve v žilách, koluje ti jed.
Tvá ústa - nabídka zničujících slastí.
Tvůj klín je královnou všech pastí.
Jsem divá zvěř, co pomalu se blíží.
Ty s chladným klidem, polapíš mě bez obtíží.
A to Ty víš...
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
Komentáře (0)