nenaléhám
Miluji tvé horké ruce
a jejich žhavé pohlazení
oči tvé jsou oči svůdce
med nad tvá ústa sladší není
pak chytnout tě a přemýšlet
jak strácím pocit provinění
něžně krutě obejmout
a opíjet se do zbláznění
tělem, krkem i rukou tvou
co ještě v tobě, že mám rád ?
......
nevinný souhlas ve slově snad
Přečteno 615x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, maena
Komentáře (1)
Komentujících (1)