Anotace: S chutí roste hlad
Nevím, co S vámi: všechno se mi to líbí***
17.12.2009 00:45:00 | rybí prdy
srdce je jen sval..
u někoho by pořád bil..
a u jiného pořád spal..
nechej si svoje tlouci ve hrudi
a naslouchej těm druhým..
třeba tě něčí tlukot probudí
než tvůj sval bude zcela tuhým .o)
30.12.2008 15:39:00 | Bean