Žena bez domova
Ukazováčkem jsem sjela
z Tvého čela
přes spánek
až ke Tvým rtům
Dotknout se jemně
Tvého těla
a přivonět si
k našim snům
Ty jazykem
se dotkneš bříška
vsaješ prst dovnitř
nespěcháš...
Já s klidem v duši
zavřu víčka
dotknout se nebe
přísaháš...
Posléze na to
skousneš víc...
Potichu říkám
povol!
Já chci jít
z Tebe
zase pryč...
Přečteno 561x
Tipy 39
Poslední tipující: Frr, kikis, Monsignore, Bíša, Tygropes, Ma.Zel, Romana Šamanka Ladyloba, jima, jedam, Štěpina G, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)