Vibrační kroužek
Anotace: Nevěrná žena - věnováno všem ..desátiletým mužům
V pátek,v nejhezčí to den
jdu nakupovat s manželem
před zbožím tu stojíme
na vše možné hledíme
Potom náhle za regálem
slyším muže,to je dárek!
Podívej se miláčku
co Ti koupím za hračku
Kroužek pevný,vibrující
moje mužství zpevňující
Prst si cumlám v puse,páni
dvacet let je mezi námi
Nevím co si počít mám
kam ti ho jen asi dám
Náhle,rozbleskne se v hlavě
o víkendu sobotním -
budeme mít jen pár přátel...
Jen pojď rychle
ke mě s ním!
Přečteno 660x
Tipy 19
Poslední tipující: kikis, Monsignore, Tygropes, jiljovský, vodnař, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, jita.1965, Myrja, Štěpina G, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)