Anotace: Když už se kamarádské meze překročí,Erotická SMS
Ó,jak děkuji za milostivé spočinutí odborného zraku na dílku.Každému se líbí něco jiného,všechny verše už byly napsány,tak proč si francouzky objednávat guláš v bufetě- abych byl lepší?-nóbl?
24.09.2008 19:38:00 | střelkyně1
no nevim, jsou v tom hodne okoukane rymy, sic je tema neokoukane, tak mi to dost vadi..tebe - nebe...
24.09.2008 19:19:00 | saddova
A já nebudu malovat smajlíky, mě se to líbííííí !!!
A díky za komentík a Brno ti mává a děkuje do Ostravy !!!
24.09.2008 13:41:00 | jita.1965