Dívko, toužím...

Dívko, toužím...

Anotace: Něco z mé minulosti.... prosím o prominutí;-)

Tvoje krásný, přímý oči,
Krásná slečno z autobusu,
to z nich se mi hlava točí,
z Tebe, takového kusu.
Tvoje rty,
Které mne svádí,
Provokativně mě hladí,
Chtějí moji ženskou duši,
Víc, než mé tělo teď tuší…

Krásná slečno, hezká čiči,
Postavu máš nádhernou,
V Tvém náručím toužím velmi
Stát se chvíli nevěrnou.

Tvoje vlasy, hezká slečno,
Míjí touhu v mojí tváři,
Tvoje kouzlo, krásná dívko,
Nadevše ať věčně září.

Splynout s Tebou,
Touho tajná,
Utisknout Tě v náručí,
Ke mně se skloň, poslouchej mě,
Buď v mém bisex. područí.

Tvoje krása, milá slečno,
jsi hezká, chytrá, přímá,
uhranuje moje vášně,
miluj mne, krásná neznámá.

Touha žhavá
Jako láva
Chci, abys se mnou byla,
Toužím po Tvých polibcích
A aby ses se mnou chvěla.
(já miluji krásná těla)
Ať jsi muž anebo žena,
Věčně láskou zasažena,
Potácím se v touze,
Slečno, pomiluj mne dlouze.

Doteky Tvé něžné,
dlouhé nehty, dlouhé vlasy,
To je pouze střípek Tvojí
Nadpozemské krásy.
Pohled lovné zvěře v lese,
Který s sebou vášeň nese..

Nemáš jinou možnost,
než mě chtít,
Já Tě přesvědčím o tom,
Že beze mne nemůžeš být .
Celé tělo Tobě dám,
Na duši nenechám šrám,
Jsi kráska z mých snů,
Dívka dívkou milována,
Budou to jen noci,
Nepůjde o rána.

Budou to jen noci,
Propletené naše klíny,
Touha,
Já a Ty (jak kdysi s jinou)
Ať mé touhy a aféry nikdy neuhynou.

Polibky dívky jako kdysi…
Budí se ve mně znovu
Ty staré rysy…
Jsem roztoužená víla,
Co jinou vílu svádí,
Jsem zblázněná dívka,
Co krásnou ženu hladí.

Míjím Tvojí touhu
A vplétám se do Tebe,
Jsi má princezna,
Slečno, mé nebe.

Tvá ženská krása,
Nedokážu s tím dělat nic,
Nemůžu za to,
Že Tě chci čím dál víc!
Autor Ammazonic, 26.09.2008
Přečteno 664x
Tipy 11
Poslední tipující: Karmínka, Hříšná, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Najla, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásné, nádherné :-) Přesně vím, cos cítila ;-) Také jsem kdysi takhle toužila po jedné slečně... ale byla příliš vzdálená či snad plachá... teď toužím po jiné, ta je už ale jen a jen moje a a jiné mě nechávají chladnou, takže bylo hezké si v tvé básni připomenout tyhle dávné pocity :-)

13.01.2009 12:07:00 | Karmínka

fakty super ;o)

16.10.2008 13:31:00 | Lonely.girl

odvážná i něžná ...
nepochopí
kdo touhu nezná ...

sakr-forte proč roboti hlásí KDH?

30.09.2008 07:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Co dodat,krásné...

28.09.2008 22:46:00 | Najla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí