Škola života
Anotace: Bude třeba reparát.
Uč se chlapče moudrým býti,
rozšiřuj si obzory,
bordel, to je škola žití,
tam jsou správné názory.
Tak jsem poslech bez zdráhání,
často jsem tam chodíval,
s děvčaty pak bez váhání,
sexyhrátky užíval.
Když jsem zvládl lekce lásky,
s Haničkou jsem potom spal,
něžně líbal prsa, vlásky,
dál jsem pilně trénoval.
Jistota je mrcha zrádná,
vloudila se chybička,
nepomohla rada žádná,
Hanka bude mamička.
Přečteno 543x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Hříšná, Milásek, maena, Najla, Myrja, jita.1965, střelkyně1, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)