On Ona poprvé
Anotace: Jen tak blbůstka, dyž sem se nudila v práci.. :-D
Dvě těla se chvějí
a v touze ticha
obě jsou zticha
Avšak to chtějí..
Ona se stydí
On už to zná,
ale když ji vidí
také zčervená..
Oba jsou nazí
atmosféru kazí
postel dřevěná..
Začali se líbat
na posteli hýbat
ta začla skřípat..
Vzbudilo to otce
možná i tchána
náhle do dveří
vkročila máma!!
Začala vřískat
se dveřma třískat
a také zčervená
Vyžene Jeho
vyžene Ji
a když je sama
vzpomene si,
že nebyla jiná než-li Oni
Přečteno 592x
Tipy 13
Poslední tipující: Paulín, bajli33, Vlk v rouše, 6thSun, Holis, Bíša, WAYWARD, Azazen
Komentáře (6)
Komentujících (6)