Žena
Anotace: Vnazení muže na erotické hrátky
Na Tvé vážné naléhání
posílám Ti meilem psaní.
Součást psaní pro Tebe
intim foto , mé..
Co to s tebou provede ??
Odepíšeš na oplátku ..?
jak ve zvyku máš?
Dám ti radu dobrou .
Chceš li mě míti ještě dnes
neváhej ..
a pro lásky chvilku
vyčleň z plánů ../času dírku/.
Zůstaneš li u odepsání
postarám se o Tvé spaní - neklidné.
I žár lehce - ženy schladne
je -li moula chlap
Přečteno 678x
Tipy 8
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Bíša, Holis, bobi bobie, 6thSun, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)