Zívání
Líbal jsem ženu,
mládí jsem v kalich prodal,
miloval jsem ženu,
mužnost jsem v sobě získal.
Vrásky mi dočela vlezly,
panna mi v náručí spávala,
vlasy mi z palice slezly,
rozkoše napít mi dávala.
Z kolébky do rakve lehám,
miluji života chtíč,
v závalu vášně jen sténám,
od ráje dáváš mi klíč.
Slib...
Komentáře (0)