Zdá se mi o ranním mazlení
Anotace: Zase jedna mírně lascivní, spíše eSeMeSková
Zdá se mi o ranním mazlení...
Tvá ručka pod mým pasem
podlézá pružné hrazení,
laská se s malým klasem...
Akci tvé ručky opětuji,
hned tou svou k tobě vpluji...
Za oknem ptáci si prozpěvují
a ten můj hvízdá si v sluji...
Přečteno 845x
Tipy 10
Poslední tipující: KLARISA, Myrja, Holis, Bíša, Lorraine, NikitaNikaT., Anita Buchtová
Komentáře (2)
Komentujících (2)