Šeptám ti
Hřích ze mě, lásko, sálá,
nech vlnit křivky pod rukama,
však nelaskáš je poprvé
Šaty sloupni s pohlazením,
ústy vášeň rozdávej
Poklekni i na kolena,
chřípím vůni nasákni
A říkej mi ta slova,
co ještě víc mě rozvášní
Tělo vypnu do oblouku,
celý se mi dej,
Proměň si mě v divou žínku,
pak na chvíli tě opustím
Jen
vnímat budu
horkou náruč
tepot srdce
vášeň v hloubce
A sen
zůstat v objetí
Přečteno 967x
Tipy 19
Poslední tipující: Špáďa, janewe, Bíša, Tacca, hanele m., Holis, Woski, sýc, Lonely.girl, Myrja, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)