Pohnojené milování
Anotace: Hnůj zde představuje pozitivní sílu
Sedí vedle mě tělo,
je možná hezký,
možná sexy,
možná skleslý.
Matka ale dneska domu přitáhla
nějakej hnůj..
prej pohnojit.
milování moje teď nestálo za nic.
Pohnojím tělo co leží vedle mě,
každej večer,
v myšlenkách.....
spěchej.
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Sládková, Romana Šamanka Ladyloba, kroužek
Komentáře (3)
Komentujících (3)