Anotace: Když zadeček,tak zadeček . Erotická SMS II
Když na to přinde, v milování se meze nekladou, naopak se popouští fantazie. :o)
18.10.2008 17:54:00 | NikitaNikaT.
Žena, má mít přece zadek,
což uvádím pro pořádek,
Je snad hezká
model - deska?
Žena má mít tuky,
a jak deska "suky"...
08.10.2008 21:15:00 | zzlatý
Ak padajúca róba
na zadočku ostane
Pýtam sa sám seba
čo iné mi zostane?
Len pomôcť
neposlušnej róbe
Pomôžu mi
ruky obe...
07.10.2008 12:10:00 | džemo