Anotace: Co dodat,10 svíček stačí...ještě by přijeli fajermani:-)
Co se mi na tvé básní moc nelíbí, je ve třetím řádku odspodu použití slova "sakra", které tam podle mě moc nesedí. Zkus si své dílo přečíst 2x, 3x a uvidíš, že se k této básni, plné lásky, touhy a vzrušení moc nehodí. Dále bych vytknula rýmy, poněvadž některé se ani né moc rýmuji a přesto si je tam, řekla bych, až vecpala. Chápu, že s rýmováním to vždycky není lehké, v tom případě bych snad doporučovala vyzkoušet volný, nenucený rým, který si tak sám plyne a je příjemně čtivý. Jinak téma - klasika, není co vytknout. Používáš dobrá slova a jde z toho cítit i ta myšlenka, pocity kolem toho. Zkus jen zapracovat na té formě a bude to mnohem lepší...
10.10.2008 14:15:00 | 0-0