Anotace: ...tak vlastně nevím,jsou problémem malé,nebo malý. Já mám prsa prťavé (rád).
*
Tvá ňadra jak prkno
s hřebem mého chtíče
laskáš se
rozdáváš doteky
odemykáš klíče
v zámku a podzámčí
lížu si koule
pro pírko z pavlačí
zajdeš si níže
*
pro větší.
*