Orleánská dívka
dech sfouklé svíčky
rozprostřel se v místnosti
zatřepotal víčky
pobízel k radosti
směsice barev
svršků a džín
kypících se v hromadu
přehlušila splín
dotykem jazyka
studoval částečky
zdolal i výstup
přes zmrzlinové kopečky
pastva pro oči
zdroj rozkoši
barevnou tužkou maloval obrázky
orleánské dívce
na tělo, s předlohou od lásky
hledala zdola
co to ční z výše
našla jen jehličí
od cypřiše
vzala ho do dlaní
okusila chuť
zamítla pokání
napnula hruď
vinný střik
setřel jí z pupíku
"ukážu ti že
že víno patří do sklípku"
dovnitř vešel směle
a teď se zmítá
v čístém orleánském těle
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: JOLINAR4, Santinan Black, jedam, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)