SCHOZOFRENIE CHVIL
°°
za prahem mého bytí
napřažené dlaně
čteš v nich bláhové sliby
namísto lásky
chtivost amazonky . . .
raději se nedívám
když odchází
a vztekle si dopíná
zbytečně rozepnutý zip
na dveřích připlácnuta
zůstala dvě slova:
- BUDEŠ LITOVAT ! -
musím se tomu pousmát . . .
ještě nepochopila
jaký je rozdíl
mezi souloží a milováním . . .
°°
Přečteno 499x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, spare, igniss, Psavec, vapiti, labuť, sioned, sondulacek
Komentáře (2)
Komentujících (2)