O sexu na jednu noc...
Anotace: ...kdo by to neznal?...
V rytmu dechu
Tančí naše silueta
jedno tělo,
intimity menueta
Bez pocitu viny,
Vlasy z čela stírám
Co jinde nebylo
Z tebe teď sbírám
A v záclonách
Definice touhy,
Jen otočíš hlavu
chvíle zdají se dlouhý
A moje tajný šifry
Na tvoje záda
Zavři oči,
I tohle se stává
Tak zmáčkni spoušť
A svědomí, holá poušť
Od půlnoci do úsvitu
Zůstane v nás
Na křídlech výstřelů,
Pekelných andělů
Odletíme do sebe
A zpátky
Tak už zmáčkni
spoušť
Poztrácená ve tmě
Kráčíš mi vstříc,
Vychladlý důlky
V posteli, pak už nic
Zadním východem
Z hlavy mi zmízíš
a pak beze slova
budeme si cizí
a kousky tebe
v záclonách,
každý dotyk je
věc protizákonná
Přečteno 530x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zahir, sýc, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)