Utonula
Také jsi to už slyšel?
Včera prý zemřel další anděl,
padl... padlý anděl.
Utopil se v lesku zorniček.
Utonul v barvě duhových panenek.
Ty oči... byly tvé,
ten anděl... jsem byla já.
Skočila jsem na tebe - dravé dítě.
Moje nevinnost.
Utonula.
V tobě.
A to, co ze mě zůstalo,
...je zvíře
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
Komentáře (1)
Komentujících (1)