Anotace: také k tomu patří
chápu pocity ale ty zdrobněliny tomu (budu - li se na to dívat jako na pezii a ne jen jako na roztomilý vyznání pro tu s kerou ti bylo dobře) podle mne škodí - nejlepší mi přijde konec, co do formy...
21.01.2009 08:04:00 | hanele m.
Jak ráda bych...vždyť projevy a pocity lásky jsou tak příjemné.A něžná slova ve tvé básni si každý jistě ráda vychutná.
27.10.2008 15:40:00 | s.e.n
Úplně cítím ten žár..:-))
23.10.2008 11:30:00 | JaniHani
Krásná básenka, těším se domů, až si to s miláčkem též užijeme, nejméně tak krásně, jak popisuješ. :o) ST!
20.10.2008 13:58:00 | NikitaNikaT.