Anotace: .....vášeň....bez té se nedá žít...
Mam takovy pocit, ze se vic zamerujete na ty vlasy, nez na to co v obsahu opravdu je, coz je skoda, protoze ta prace se mi moc libyla. At si rika kdo chce co chce, ale jsme jen lide, a mne ta basnicka vazne vzrusila, a o tom to prece je, sex...O vzruseni, a o touze prave ted milovat toho, koho milujeme...
24.10.2008 01:38:00 | Veronika Soumarová
Nene, eventuelně může být, ale ono je to celkem jedno....ale upřednostňuju rovný vlasy:-)))Nebo lehce vlnitý:-)))
21.10.2008 11:45:00 | Ammazonic
Pro mě jsou vlasy u muže vášeň...odjakživa to tak mám.... dlouhé vlasy..hm..:-)
21.10.2008 10:16:00 | Ammazonic
Celkem hezky sis s dílkem vyhrála. Pěkné, smyslné, láskyplné a dychtivé... aj já si ráda hraju se svým miláčkem, leč ne s jeho vlasy :o)
21.10.2008 10:15:00 | NikitaNikaT.