Medová
Anotace: Kapka vášně v moři stesku.
Líbal bych tvá chodidla,
brouzdal mořem kůže,
ukřižovat rodidla,
to jen ve snu může.
Odvážná a perverzní,
taková je moje představa.
Že sejdeme se znovu,
se ani ve snu nestává.
Uteč před vášní a chtíčem,
útěk to krátký,
já k němu klíčem.
Kostrbaté verše,
pod nekonečným steskem,
nechávej si zdát,
o nemožném - hezkém.
Na ňadrech margarín,
i kousky medu,
odmítáš... odcházíš,
přesto Tě svedu.
* Zhasla svíce tvojí touhy,
vzpomínka,
jen přelud pouhý *
Přečteno 615x
Tipy 10
Poslední tipující: Nebbisha, Santinan Black, B.a.r.b.a.r, 0-0, sondulacek, Bíša, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)