Pod rouškou
Anotace: Představ si roušku, jakou chceš ...
Sbírka:
Crossing
Pod rouškou
Pod rouškou horkého podzimu
Mlaskají pysky
Obtěžkané lísky
Plné červů
Pod kůží nahého rozumu
Jezdí písty
Prohrabané listí
Plné červů
Pod kůží kůže
Bez rozumu
Potoky slz
Cukající trn
Vystupující z kůže
Přečteno 545x
Tipy 11
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, NikitaNikaT., Jin, Holis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)