Bod B
Anotace: volná myšlenka pracujícího muže na základě článku z Brava
Sedím nyní sám , opuštěný..
bez ženy a bez nadšení
v práci ,která mysl ,tělo svírá
nezbytností toho všehomíra.
Hledám ženě milé svoji
bodík v hrdle - vždyť jsme svoji ,
bodík vášně až k orgasmu
pokud v práci nevyhasnu.
Přečteno 571x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Bíša, Iva Borecká, Psavec, střelkyně1, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)