šelest
Vod půl pátý do šesti
sem šoustal holku s šelestí
komu se to poštěstí?
mít takhle smůlu v neřesti.
Byla celá do běla
ani nedejchala
sanita už odjela
taky to už vzdala
v tom strašnym tichu
na tebichu
řek mi doktor u vany
zavolej si havrany..
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: raďo, NikitaNikaT., klarass
Komentáře (5)
Komentujících (5)