Milostná symfonie
Anotace: Patříme k sobě ... ty ke mně a já k Tobě!
Zase jsme utekli spolu pryč od lidí,
tam kde nás nikdo nezná, nevidí ...
Toužili jsme se něžně pomilovat,
tolik dnů jsme to museli oddalovat.
Miluji naše erotické hrátky, mazlení a milování.
Milenci vstupují na kolbiště, začíná lásky klání.
Rychle zamknout dveře hotelového pokoje,
strhat ze sebe šaty, vzrušovat se už ve stoje.
Tvá touha čnící z Tvého klína mě zaplavuje slastí,
je předzvěstí něčeho nádherného, rovnající se dokonalosti.
Hladíš mě, líbáš, prsty i jazykem zkoumáš můj klín.
Extáze zmítá mým tělem, vybuchuji a letím do výšin.
Jsi dokonalým milencem, tak nesobecký ty jseš.
Těšíš se z mých orgasmů, stovky přivodit mi jich chceš.
Poloha střídá polohu, líbat a hladit nepřestáváš.
Pocit neskutečné slasti a rozkoše ty mi dáváš.
Svými výkřiky Tě povzbuzuji, občas vyslovím slůvko hříšné.
Cítím jak pulzuješ ve mně, vše je luxusně něžné.
Věříte nám, že jsme nejštastnějšími milenci světa?
K porozumění stačí nám pohled, kratičká věta ...
Přečteno 1071x
Tipy 8
Poslední tipující: frankie, Mbonita, jedam, Veru
Komentáře (5)
Komentujících (5)