Anotace: ..............
A já už půjdu nejspíš také spát, su unavená z teho krásného dnu, kdy jsem prožila víc, než jsem čekala... :o)
31.10.2008 22:12:00 | NikitaNikaT.
Po přečtení osmé básně zjištuji, že to, že jsi mi řekl, že mám krásné básně....byla pocta :)
31.10.2008 18:05:00 | PoeziGirl