EREKCE
Anotace: když se to stane, neodmítej.
Jednoduše po ulici,
jdu a jdu a jdu,
najednou vidím uličnici,
v šortkách, tričku s výstřihem.
Co teď ptá se tělo,
mlčením však neodpovědělo,
vyvolána byla reakce,
a byla tu erekce...
jako zamlada..
Přečteno 710x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Lonely.girl, kroužek, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)