Lucius
Anotace: Co napsat ... tři tečky :), ne hloupost.....pět:)
Lucius
Italská žhavá tanečnice,
mou touhu s posměškem budí,
s pohledem svaté bezvěrnice,
vánek nahé tělo studí.
Tvou jemnou pokožku hladím,
chtíč se bouří,
ne to přece nesmím,
orkán v hlavě zuří.
Rty rudé téměř ohnivé,
žhnou mi na krční tepně,
vítězství,
listy olivové,
chci tě, chci tě teď hned!
Prsty prožívám,
jak v příbojích se topíš,
chutnám tě,
jak po tobě toužím,
nevíš.
Každý orgasmus v křiku,
slasti,
a neopakovatelnosti,
opět nekonečně znovu,
znovu,
a znovu,
bez síly když ležíš,
bez dechu když křičíš,
lásko slyšíš mě?
Slyšíš!?
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: CyaNide, Bíša, saddova, Mario de Janiero, WAYWARD, shakespeares, labuť
Komentáře (7)
Komentujících (7)