Anotace: frustrující zjištění
...rum je dobrý kámoš, ale špatný milenec...
už nechci se k tomu vracet, když jsem se slyšel zvracet..
06.11.2008 10:47:00 | Mario de Janiero
...Moc podařená Karle , na rum já nedám dopustit , nebýt rumu , tak jsem asi více nemocnej jak zdravej .
Co podnikáš , písni . Já v pohodě Jirka
06.11.2008 09:57:00 | kavec