Vnuknutí
Tuhle jsem dostal vnuknutí,
pomuchlovat se se smrtí,
svlažit její staré kosti,
promilovat se do věčnosti.
Až mě blažená křeč chytí,
na rukách se vzepřu,
s koncem, jež je předzvěst bytí,
vystříkám se a zemřu.
Přečteno 527x
Tipy 7
Poslední tipující: CyaNide, NikitaNikaT., Zdenek, Mbonita, Mario de Janiero, Memento
Komentáře (2)
Komentujících (2)