Převtělení
Jsem jako had
co šat
svůj těsný svléká
ještě můj pohár nepřetéká
ještě chci dolít
pít až do dna
koktejl rozkoše a snění
vhodná je právě chvíle
ochutnávat bez uzardění
jsem svlečená
tak jako had
tělo se blýská
vidíš
jak se ovíjím
a syčím
oči dvě škvíry
pohledem tě ničím
Pojď
nastal čas
chci tě ochutnat
Přečteno 687x
Tipy 48
Poslední tipující: CyaNide, elffka, Milásek, sýc, Isobel, shakespeares, poustevník Jirka, Triffid Kolbe, kroužek, Holis, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)