Nemocnice v Nice
Nemocnice v Nice(najs)
ležím tu mám aids
na těle mi hnisaj rány
za to že jsem bez ochrany
vždycky souložil.
Byl bych býval dlouho žil
kdyby jsem byl mnich
nebo jeden z nich
byl bych bydlel v klášteře
u Mnichova Hradiště
vomotanej v zástěře
pískal bych tam na sviště
meditoval o době příští
vo pokoře co z nás prýští
vo životě jak nám sviští
svistem svižným v světa hřišti.
A že sem nebyl mnich
a nedržel celibát
o život se musím bát.
Možná zkapu na kapačkách
v cimře s dezinfekcí
prej jestli to chci vrátit?
díky nechci
můj život byl sen
v hlavě se mi zdál
i dost jsem si zašukal...
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, KILLVIR alias woody jelen, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)