Láska na zakázku
Anotace: Když už žádná jiná nechce dát.
Dnes večer bezostyšně, na zakázku
vyznávám cizí ženě lásku.
Přiznám své úmysly za čtyři dukáty
potom už nebude žádné "já" a "ty".
Myslí si ne, ale říká ano
tak, jak to bylo ve smlouvě dáno.
Spletenec vlasů, obratlů a nohou,
co krásní smějí, bohatí mohou.
Panenka na klíček
od tmy až do rozbřesku
nádobka na chtíče,
skladiště bankovek a stesku.
Přečteno 525x
Tipy 10
Poslední tipující: jarmil, lucajda89, JOLINAR4, Lota, elffka, Holis, Bíša, Paulín
Komentáře (1)
Komentujících (1)