Anotace: mužská...(pro ještě naivní holky)
Kouzelníčku milý... to je jen taková minutovka - kravinka, nic méně velmi pravdivá. Naštěstí mi nidko nic takového neudělal, jsem dost chytrá abych vždy věděla do čeho jdu a růžové brýle nemám od mrněte, cha...
10.12.2008 17:48:00 | Jahudkka
No jo ženatej a mladá hloupá. Krásné téma na zamyšlení a fakt dobré varování.
Bohužel- bohudík oboje je a bude…:o)
Mávám a posílám úsměv…:o)
28.11.2008 13:00:00 | kouzelníček