Objevení
Rudé šaty,
tvé oči,
nahá těla,
šelem,
sním,
poznávám,
světla zhasínám,
čas na lov,
drahá perla,
v mušličce,
zamknutá,
noční ulice,
lampiónové průvody,
plná vana vody,
kapky,
které se toulají,
slepě po nádherném těle,
šátkem zakryté,
průsvitném,
potápěč v moři vášně,
schovaný v nahotě pláště,
tanečník milování,
klíčník pastí,
flamengo líbání,
ovocných vášní,
svítání,
probouzení.
Přečteno 450x
Tipy 30
Poslední tipující: Karol Weissová, Veselý Drak, Manon.H, Thesssinka, fuu, Holis, střelkyně1, Dota Slunská, Myrja, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)