Anotace: ...
Báseň jasná jak facka...ale nemohlo by se to jmenovat třeba -Kšeft-?. Aspoň dneska. Jsem dnes poněkud rozechvělý, sentimentální, jako by byl Štědrý den. Proto ten koment. Jindy bych to klidně skousnul a šel se pro jistotu mrknout jestli to není ten Mord.
17.11.2008 19:48:00 | KILLVIR alias woody jelen